Tanuljunk tanulni!

Mecbux

Mecbux

Szövegértés gyakorlása 5. osztály - óraterv

2022. március 19. - monimerczel

A linken található dokumentum egy sorozat része, amely a szövegértési stratégiák alkalmazásához, tanításához készült. A gyerekek többféle munkaformákban gyakorolhatják  a tanult stratégiák használatát. Különféle szövegtípusok jelennek meg ezekben a segédanyagokban, ennek célja, hogy a gyerekek ismerjék fel és alkalmazzák az egyes szövegfajták esetén eredményesen alkalmazható szövegértési stratégiákat.

Jelen óraterv a magyarázó/ismeretterjesztő típusú szöveg feldolgozását hivatott segíteni az 5. évfolyam számára. Az órán alkalmazhatóak a szövegértési stratégiák kooperatív módszerekkel, differenciálási javaslattal, időkitöltőkkel.

https://docs.google.com/document/d/1hkefNndoWIgNNMF8GUib4BMKpPpLGckK/edit?usp=sharing&ouid=117815217245091012535&rtpof=true&sd=true

A bejegyzés trackback címe:

https://mecbux.blog.hu/api/trackback/id/tr4117784802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása